Breednet Lite is nieuw en biedt stabiel zakelijk glasvezelinternet voor een scherpe prijs! In de praktijk blijkt de stap naar Breednet Premium voor een aantal MKB bedrijven nog te groot.

Breednet Lit is af te nemen via Cervus. Cervus verzorgt daarna verder alles inclusief de abonnementsfacturatie nadat de verbinding is opgeleverd.
Contractduur is drie jaar. Tussentijdse upgrade naar Breednet Premium kan zonder eenmalige kosten en ook de contractduur wijzigt dan niet.

Beednet Lite is zakelijk glasvezel inclusief de internetverbinding, daarom neemt u het niet bij CAI Harderwijk af maar via één van de samenwerkende partners. 

Er zijn wel enkele beperkingen:

  • Lagere bandbreedtegaranties door overboeking.
  • Maximaal één vlan.
  • Gebruik van de verbinding dient op een normale en redelijke wijze te gebeuren om overbelasting te voorkomen.
  • Helpdesk en storingsopvolging is er alleen tijdens kantooruren (8 x 5).
  • De verbinding is uitsluitend voor de abonnementhouder en mag niet gedeeld worden.

De eenmalige kosten bedragen 1500 euro, informeer voor acties en aanbiedingen.
Bij meer dan 25 meter graafwerk vanaf onze hoofdinfrastructuur langs de openbare weg worden de extra meters met 25 euro per meter als meerwerk in rekening gebracht.
Wanneer er al een Breednet aansluiting aanwezig is (buiten gebruik) of als de contractduur van het lopende Breednet Premium abonnement is verstreken zijn er geen eenmalige aanlegkosten. Tarieven zijn exclusief btw.