• Slider profin

Wijzigingen Profin

Er wordt door Cervus Automatisering continue aan Profin ontwikkeld. Omdat er opmerkingen van gebruikers zijn welke een aanpassing van de programmatuur tot gevolg hebben. Omdat er soms aan een update van de programmatuur wordt gewerkt. Maar ook omdat er door gebruikers opdrachten tot het maken van aanpassingen worden gegeven. Soms kleine maar soms ook grote aanpassingen en uitbreidingen. Daarnaast worden er door de ontwikkelaars vanwege voortschrijdend inzicht en betere kennis van de ontwikkelomgeving soms wijzigingen uitgevoerd welke de werking en stabiliteit van de programmatuur ten goede komen.

Sommige aanpassingen hebben invloed op veel gebruikte processen of veel gebruikte schermen in Profin. Wij doen onze uiterste best om te zorgen dat er geen problemen ontstaan door de wijzigingen welke wij aanbrengen. Door de aanpassingen goed te (laten) testen geeft dit ook weinig problemen.

Het kan soms wel voorkomen dat sommige programmaonderdelen net even iets anders gaan functioneren. Of er is een invulveld in een scherm bijgekomen. Soms ook verdwijnt er een als bij ons de indruk ontstaat dat dit invulveld niet wordt gebruikt.

Om u een indruk te geven van wat er door ons gewijzigd wordt, vindt u hier een overzicht van de door ons gemaakte aanpassingen en uitbreidingen. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan even contact met ons op.