Betere bedrijfsvoering met glasvezel

Wat zijn uw mogelijkheden?

Glasvezel levert u veel voordelen op. Wij weten hoe u optimaal gebruikmaakt van alle mogelijkheden die een snelle internetverbinding biedt. Voor bedrijven in het buitengebied betekent een glasvezelverbinding dat zij op diverse manieren hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door het snel kunnen versturen van gegevens, waardoor de samenwerking met leveranciers nog efficiënter wordt. Of WiFi voor al uw gasten op de camping of bungalowpark. Een snelle verbinding is hiervoor de basis. De samenwerking van Bos BTC en Cervus geeft u de mogelijkheid om ook echt gebruik te maken van alle mogelijkheden.

Supersnel Internet

Het gebruik van voorzieningen via internet vraagt steeds meer snelheid. Er wordt tegenwoordig meer data dan ooit verstuurd via internet. Enkel glasvezel kan in deze beheoftes zonder problemen voorzien.

Gebruik mobiele apparaten

Naast tablets en smartphones komen er andere apparaten die verbonden moeten worden meth et internet. Zonder snelle toegang tot het internet zal het gebruik daarvan achterblijven.

Camerabeelden

De mogelijkheid om continue uw woning of bedrijf, ook als u niet thuis bent, in de gaten te houden wordt steeds belangrijker. Glasvezel biedt de brandbeedte om ook op afstand de camerabeelden in de gaten te houden.

Werken op afstand

Vanuit de woon- of studeerkamer verbinding, met het bedrijf, of dat nu op korte of lange afstand is. Uw relaties rekenen er steeds vaker op dat u ook 's avonds bereikbaar bent. Glasvezel brengt deze mogelijkheden ook in het buitengebied binnen handbereik.

Gratis glasvezelcheck

Bos BTC en Cervus hebben specialisten in huis voor alle telefonie-, ICT- en beveiligingsoplossingen. De aanleg van glasvezel is een unieke kans om ook uw bedrijfsvoering naar een hoger plan te brengen. Maak een afspraak voor de Gratis glasvezelcheck. U ontvangt dan vrijblijvend en onafhankelijk advies van een specialist.

We letten op:
  • Besparingsmogelijkheden
  • Inrichting ICT en telefonie
  • Inrichting beveiliging
Wat levert het u op:
Persoonlijk inventarisatie- en adviesrapport met verbeteringen en kansen voor uw bedrijf.

Providers

Bij ons kunt u een abonnement afsluiten via alle providers in het buitengebied. Wij geven u graag advies over de beste oplossing voor u.

Cervus is een complete ICT-dienstverlener die al 30 jaar de partner is voor veel bedrijven in Putten en omgeving. Naast het leveren van hard- en software verzorgen wij het netwerk- en systeembeheer van kleine en middelgrote ondernemingen. Wij denken graag met u mee hoe u van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet optimaal gebruik kunt maken.

Bos BTC is al jaren een bekend gezicht in Putten en omstreken. Met die jarenlange ervaring en onze brede expertise op meerdere disciplines ondersteunen wij u graag bij vraagstukken over internet, telefonie en alle soorten beveiliging.

Maak een afspraak via 0341 - 74 00 02 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.